Aan het woord met Peter van Amelsvoort

Aan het woord met Peter van Amelsvoort FF kort voorstellen: Profiel

Ik ben geboren in 1957 in Oldenzaal en sinds september 1975 woon ik in Raalte, dat is in 2015 dus veertig jaar. Ik heb een verpleegkundige achtergrond en werk nu ook al bijna veertig jaar in de geestelijke gezondheidszorg. In deze veertig jaar heb ik een kleine dertig jaar grasparkieten gehouden. Ik heb een brede interesse in dieren met een voorliefde voor duiven, kippen en kromsnavels.

Vragen?
We helpen je graag. Raadpleeg onze klantenservice.
Mijn account
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg
Zoeken
Search suggestions
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »