Vanaf € 75,00 GRATIS verzending.

Onze verzendkosten zijn tot € 75,00 slechts € 6,95. Daarboven zijn er geen verzendkosten.

Wat zijn de verzendkosten naar België? Deze zijn € 7,95. Maar ook hier geldt: vanaf € 75,00 geen verzendkosten. Houdt rekening met een bankoverschrijving van ongeveer 2 dagen. Betalingen met MisterCash zijn direct binnen en kan de order direct verstuurd worden.

 

Wanneer wordt mijn bestelling uitgeleverd?

Als u bij uw bestelling kiest voor vooruitbetaling, houd dan rekening met een overboektijd van één tot drie werkdagen. Zodra uw betaling is ontvangen ontvangt u per e-mail bericht en wordt de bestelling de eerst volgende werkdag verstuurd, mits op voorraad. De actuele voorraad wordt pas bekeken op het moment dat de betaling binnen is, er wordt dus geen reservering gemaakt.

Uw bestelling online tracken

Alle orders worden na verzending bevestigd middels een e-mail. ’s Avonds ontvangt u van de pakketdienst een automatische mail met daarin de track en trace code en de dag van levering (volgende werkdag). Op de dag van levering ontvangt u ’s morgens een mail met tijdidentificatie van levering.

 

Wanneer heb ik geen verzendkosten?

U hoeft geen verzendkosten meer te betalen als u meer dan € 75,00 besteed in onze winkel, de producten worden dan automatisch met transport van PostNL of DPD verstuurd. En u heeft ook geen verzendkosten als u kiest voor de optie afhalen.

Hoe zijn de verzendkosten in België?

Tot € 75,00 betaalt u € 7,95 aan verzendkosten. Voor orderbedragen hoger dan € 75,00 betaalt u geen verzendkosten!

 

Vandaag besteld voor 16.00 uur in huis

Bestel je voor 16.00 uur dan kunnen wij bijna alle artikelen de volgende dag bezorgen. Ruim 95 % van de artikelen is direct uit voorraad leverbaar. Uitzonderingen zijn o.a. de aluminium kooien, de Bakker broedkooien en broedkooien van Van Keulen. Deze worden in overleg geleverd met een levertijd variërend van 1 tot maximaal 3 weken. Zijn eventueel andere artikelen de volgende dag niet te leveren, dan laten wij dat uiteraard weten.

Maandag voor 16.00 uur besteld:   dinsdag levering

Dinsdag voor 16.00 uur besteld:     woensdag levering

Woensdag voor 16.00 uur besteld: donderdag levering

Donderdag voor 16.00 uur besteld: vrijdag levering

Vrijdag voor 16.00 uur besteld:        zaterdag levering

Artikelen welke vrijdag na 16.00 uur besteld worden en dus ook op zaterdag en zondag, worden op de dinsdag erna geleverd.