Over Birdsupply.nl

Over Birdsupply.nl

Birdsupply.nl is de webwinkel van www.vogelpension.nl. In 2008 heeft de webwinkel haar eerste levenslicht gezien onder de naam Vogelpension.nl.

90 % procent van de artikelen hebben wij in voorraad in een magazijn van ruim 1000 m2. Alleen de broedkooien worden per order gemaakt. Daar wij groot inkopen en veelal rechtstreeks bij de fabrikant (dus zonder tussenkomst van de groothandel) kunnen wij de prijzen laag houden. Daarnaast laten wij veel eigen artikelen produceren door fabrikanten om ons zo te kunnen onderscheiden t.o.v. andere aanbieders. Ook produceren wij veel artikelen zelf. Hierbij valt te denken aan broedkooien (kunststof en aluminium), kunststof voersilo’s, lamellen zitstokken, nestkasten, etc.

In 2013 hebben wij besloten om de webwinkel los te koppelen van Vogelpension.nl. Dit om voor de klanten helder te houden dat Vogelpension voor de opvang is en Birdsupply.nl de webshop voor vogelartikelen is.

In 2016 hebben wij de firma Bakker Huisvesting voor Dieren overgenomen. www.volieres.nl. Zij bouwen broed- en kweekkooien van 100 % kunststof, complete volières voor vogels maar ook kooien voor uw chinchilla, konijn, kat, etc.

 

 

bg_image

Esmee Boxebeld
De jongste telg

Geboren op 28-10-03

 

is “verantwoordelijk” voor het prijzen van artikelen in onze winkel en entertaint de vogels. Zij kan kaketoe’s laten dansen waar menig danstalent jaloers op is.

 

Hobby’s: dieren verzorgen (Esmee heeft zelf diverse kippen, een pony, een Shetland pony, witte melkgeit en een Franse bulldog), computeren en volleybal.

UPDATE

  • Maakt Vogelpension schoon
  • Lijmt diverse kunststof voersilo’s, zitstok lamellen, lades voor kunststof broedkooien
bg_image

Coen Boxebeld.
De oudste telg

Geboren op 11-12-1998

 

is “verantwoordelijk” voor het schoonmaken van de kooien, helpt mee met het voeren en durft al vele vogels zelfstandig uit de kooi te halen en buiten te zetten. UPDATE

  • Inmiddels 19 jaar en bezorgt grote bestelling in Nederland, België en Duitsland.
  • Pakt webwinkelorders in
  • Produceert volière panelen
  • Produceert kunststof kooien

 

Hobby’s: voetbal, computeren, dieren verzorgen (Coen heeft zelf een tamme halsbandparkiet) en racen op de strandbuggy en minibike.

bg_image

Jeanet Boxebeld
Eigenaresse

Geboren op 11-08-1970,

 

Doet alle voorkomende werkzaamheden.

 

Hobby’s: paard rijden, tuinieren en passie voor honden

Motto: Carpe Diem

bg_image

Marcel Boxebeld
Eigenaar

Geboren op 09-03-1971

 

Doet net als Jeanet alle voorkomende werkzaamheden.

 

Hobby’s: alles wat maar met vogels te maken heeft, computeren, tuinieren, honden, voetbal (passief) en “feestjes en partijen”.

Motto: een dag niet gelachen, een dag niet geleefd.