Gouldamadines

FF- kort voorstellen

Ik ben Ton, woon in Deventer en ben 51 jaar jong. 4 jaar geleden ben ik begonnen met een hele kleine volière met verschillende soorten vogeltjes. Dit breidde zich al snel uit. De verschillende soorten vogels hebben plaats gemaakt voor 1 soort, de Gouldamadines.

Met welke vogels kweek je vooral

De Gouldamadine heeft mijn aandacht getrokken door de mooie kleurschakeringen en de verschillende kleurcombinaties per vogel. Strakke lijnen en hele mooie kleuren. Zo kun jezelf je keuze bepalen welk koppel je bij elkaar zet om te kweken en hier mooie resultaten mee te boeken.

Gouldamadines

– hoe ziet jouw kweekruimte/voliere/verblijf eruit

De binnen en buiten volière is ondertussen een heel stuk groter geworden. In de ruimte binnen is ook een volière, van waaruit de vogels zo naar buiten kunnen als het mooi weer is en de temperatuur goed. In het binnenhok staan een 20-tal broedkooien, geheel van kunststof, voorzien van led-verlichting en verder van alle gemakken voorzien.

voliere

– tot slot

Het is mijn bedoeling om dit jaar met shows mee te gaan doen, met de nieuwe kooien, gemaakt door Bird Supply moet dit zeker gaan lukken.

Bakker kooien
Bakker kooien
Share:

TOP

Door drukte bij PostNL kan de bezorging wat later zijn dan je gewend bent

Let op! Het is momenteel erg druk bij PostNL. Wij doen ons uiterste best om alle bestellingen zo snel mogelijk te versturen. Onze excuses voor enige vertraging.

Informatie over het verzenden van onze pakketten is te vinden via deze link.